Uğur Mumcunun ölümünün 20. yılı

Uğur Mumcunun ölümünün 20. yılı -Gazeteci yazar Uğur Mumcu, ölümünün 20. yılında Mudanyada düzenlenen gecede anıldı


BURSA (A.A) - Gazeteci yazar Uğur Mumcunun ölümünün 20. yılında CHP Mudanya ilçe teşkilatı, Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde anma gecesi düzenledi.
     CHP Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, Uğur Mumcuyu anma gecesinde yaptığı konuşmada, Uğur Mumcunun ölümsüz olduğunu belirterek, O, yolsuzluğa, soyguna, talana karşı verdiğimiz mücadelede yaşıyor. O, özgürlük ve adalet mücadelemizde yaşıyor. O, gerçekten bağımsız bir Türkiye mücadelemizde yaşıyor dedi.
     Daha sonra söz alan Prof. Dr. Tahir Baştaymaz, ulusların kahraman evlatları sayesinde yaşadıklarına dikkati çekti ve konuşmasına şöyle devam etti:
     Türkiyenin aydınlarının teker teker ortadan kaldırılması, Türkiyenin gelişmesine vurulan en büyük darbedir ve bugünleri de hazırlayan gelişmelerdir. Bu nedenle kahramanına sahip çıkamayan, fedakar evlatlarına sahip çıkamayan uluslar onlar için gelecek yoktur. 24 Ocak aslında Türk tarihinde çok acı olayların üst üste bindiği bir tarihtir, 24 Ocak Uğur Mumcunun katledilmesi, 24 Ocak Gaffar Okkanın katledilmesi ve 24 Ocak Türkiyenin bu emperyalist düzene sokulduğunun belgelerinin açıklandığı tarihtir, bu nedenle Uğurlar gitmiştir. Ortam Uğursuzlara kalmıştır.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Uğur Mumcunun ölümünün 20. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER