Ulusal basın temsilcileri Albay Özkanı ziyaret

Ulusal basın temsilcileri Albay Özkanı ziyaret etti -Albay Özkan: Hiçbir ateşli silah mermisi havada asılı kalmaz. Mutluluklarımız kim vurduya gitmesin, maganda kurşununa son verelim


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede ulusal basın temsilcileri Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkanı makamında ziyaret etti.
     Osmaiye İl Jandarma Komutanlığında ulusal basın temsilcilerini kabul eden Albay Hakan Özkan, vatandaşları uyarmak ve bilinçlendirmek için kaçak sigara, kask kullanımı, maganda kurşunu, uyuşturucu ve kadına yönelik şiddet konularında çeşitli afişler hazırlatarak sorumluluk bölgelerindeki yerlere astıklarını kaydetti.
     Özellikle Osmaniyeli vatandaşlardan kaçak hiç bir ürünü almamalarını isteyen Özkan, Kaçak sigara ve uyuşturucu madde bölücü terör örgütünün en önemli gelir kaynaklarındandır. Kaçak sigara alarak kendinizin, ailenizin ve sevdiklerinizin geleceğini karartmayın. Bu konuda Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı olarak bizler, üzerinde bir mermi ve sigara resmi bulunan afişlerden hazırlatıp Bir kurşunda siz sıkmayın sloganıyla vatandaşlarımızı uyarmak istedik. Ayrıca uyuşturucu maddeyi yetiştiren, satan veya kullanan birini görürseniz acil olarak ücretsiz olan Alo 156 Jandarma İmdat hattını arayınız. Hedefimiz tek bir kök dahi kenevirin yetiştirilmemesini ve biçilmemesini sağlamaktır. Bunun için mücadelemiz sürüyor diye konuştu.
     Özkan, kask kullanımı ve maganda kurşunları gibi konularda da, uyarı niteliğinde tanıtım ve afişler hazırladıklarını belirterek, Özellikle yaz aylarında rastgele havaya sıkmış olduğunuz bir mermi, düştüğü yerde sevdiklerinizin ölümüne veya sakat kalmasına sebep olabilir. Hiçbir ateşli silah mermisi havada asılı kalmaz. Mutluluklarımız kim vurduya gitmesin, maganda kurşununa son verelim dedi.
     Ziyarete, Osmaniye Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, AA muhabirleri, Cihan Haber Ajansı Muhabiri Ali Cihangir, Doğan Haber Ajansı Muhabiri İbrahim Emül, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ali Celal Kaymak ile TRT Osmaniye Temsilcisi Muhammet Emin Arbağ katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Ulusal basın temsilcileri Albay Özkanı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER