Üniversite personeli ve öğrencilere Koruyucu Aile

Üniversite personeli ve öğrencilere Koruyucu Aile anlatıldı -Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Ahi Evran Üniversitesinde düzenlediği toplantıda Koruyucu Aile konusunda bil


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Ahi Evran Üniversitesinde düzenlediği toplantıda Koruyucu Aile konusunda bilgi verildi.
     Üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, İl Müdürlüğü PDR Uzmanı İhsan Akeren tarafından, üniversite personeline ve öğrencilere Koruyucu Aile çalışmaları anlatıldı.
     Akeren, Gönül Elçileri Projesinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğann himayesinde başlatıldığını, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulanan projeyi 81 ilin vali eşlerinin yürüttüğünü söyledi.
     Koruyucu aile ile ilgili hukuki düzenlemelere değinen Akeren, Koruyucu aileye ödenen ücretler yüzde 45 oranında arttırıldı. Primleri yatırıldığı takdirde koruyucu aileler emekli bile olabilmektedirler dedi.
     Konuşmanın ardından, Gönül Elçileri Projesinin başvuru formu ve şartları hakkında katılımcılara bilgi verildi.
     Kırşehir Valisi Özdemir Çakacakın eşi Kevser Çakacakın himayesinde yapılan toplantıya, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, protokol üyelerinin eşleri, üniversite personeli ve çok sayıda örğenci katıldı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Üniversite personeli ve öğrencilere Koruyucu Aile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER