Ünye Arif Nihat Asya Kız Teknik

Ünye Arif Nihat Asya Kız Teknik ve Meslek Lisesi Danimarka hazırlığı yapıyor


ORDU (A.A) - Ünye Arif Nihat Asya (ANA) Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin, Giresun Kız Meslek Lisesinin hazırladığı Leanorda Da Vinci Projesinin ikinci aşaması olan Danimarkaya 11-22 Şubat tarihleri arasında gideceği bildirildi.
     Okulun Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Sudiye Kuyumcu, öğrencilerin Danimarka mutfağını inceleyeceğini ve Türk mutfağının da tanıtımını yapacağını belirtti.
     Kuyumcu, Danimarka mutfağını tanıyarak, orayı görmek, kendi kültürümüzden bir şeyleri oraya taşımak amacıyla gidiyoruz. Öğrencilerimiz Danimarkada uygulamalar yapacaklar, eğitim alacak, aynı zamanda Türk kültürünü de tanıtacaklar. Öğrencilerimiz bu proje ile eğitim açısından farklılıkları gözlemleyip kazanacakları deneyimle kendilerini tamamlama şansları olacak dedi.
     Danimarka programına Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Sudiye Kuyumcu ile birlikte öğrenciler Esra Yanık, Alev Ekmekci, Merve Esen, Mervenur Çakır, Sümeyra Elmacı ve Merda Kayanın katılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünye Arif Nihat Asya Kız Teknik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER