Ürgüp, sayokan idmanı izledi

Ürgüp, sayokan idmanı izledi -Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, siyah kuşak sınavına hazırlanan Dört Eylül Belediyespor Kulübü sayokan takımına başarılar diledi


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, hafta sonu Aydının Nazilli ilçesinde yapılacak Sayokan Siyah Kuşak Sınavına hazırlanan Dört Eylül Belediyespor Kulübü sayokan takımının idmanını izledi.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sebahattin Öztürk Spor Salonunda gerçekleşen idmanı izleyen Ürgüp, sporculara başarılar dileyerek, 7 yaşından 47 yaşına kadar sporcularımız, belediyemizin tesislerinde yine belediyemizin hocasının nezaretinde Türk sporu olan sayokanı yapıyor. Ben özellikle her yaştan sporcumuzun iştirak ettiği spor dallarından ziyadesiyle memnun oluyorum ifadelerini kullandı.
     Dört Eylül Belediyespor Kulübü Sayokan Antrenörü Halil Kozanoğlu ise Sayokan Federasyonunun organize ettiği siyah kuşak sınavına 4 sporcuyla katılacaklarını belirtti.
     Nazillide yarın ve pazar günü yapılacak sınavda başarılı olan sporcuların siyah kuşağa (tuyun) yükseleceğini ifade eden Kozanoğlu, Aydından dönüşte kuşak bağlama töreni düzenlemeyi planladıklarını aktardı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ürgüp, sayokan idmanı izledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER