USAIDten Suriyeli çocuklara kırtasiye yardımı

USAIDten Suriyeli çocuklara kırtasiye yardımı -ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren bilgi ve eğitim merkezindeki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu (Fotoğraflı-Görüntü


GAZİANTEP (A.A) - ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID) heyeti, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezindeki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.
     Gaziantepe gelen USAID heyeti, eğitim merkezindeki sınıfları gezdi, yetkililerden bilgi aldı. Suriyeli çocuklarla sohbet eden heyet, beraberinde getirdikleri okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemelerini Suriyeli çocuklara teslim etti.
     Heyette bulunan Mark S. Ward, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriyeli çocuklara yönelik yapılan yardımlarla ilgilendiklerini belirtti. Kendisinin de iki çocuğu olduğunu ifade eden Ward, şunları kaydetti:
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Suriyeli çocukların eğitimi için açtığı bu kurumu gördüğümüz için çok mutlu olduk. Bizlerde çeşitli kırtasiye malzemeleriyle çocukları ziyaret etmek istedik. Onların ne şartlarda yaşadıklarını biliyoruz. Buraya gelerek onları mutlu etmek istedik diye konuştu.
     Ward, ayrıca, Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Asım Güzelbey ve şehir halkına, Suriyelilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
     USAID heyeti daha sonra Suriyeli çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber USAIDten Suriyeli çocuklara kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER