Vali bağlama çaldı, muhabirler türkü söyledi

Vali bağlama çaldı, muhabirler türkü söyledi -Ziyarete geldiği AA Isparta Bürosunda bağlama çalan Isparta Valisi Oğuza, ziyareti takip eden muhabirler türkü söyleyerek eşlik etti


ISPARTA (A.A) - Ziyarete geldiği Anadolu Ajansı (AA) Isparta Bürosunda bağlama çalan Vali Memduh Oğuza, ziyareti takip eden muhabirler söyledikleri türkülerle eşlik etti.
     AA Isparta muhabiri Murat Yolcunun karşıladığı Vali Oğuz, daha sonra AAnın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, AAyı ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
     AAnın hem basın hem de enformasyon hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Oğuz, AAnın Cumhuriyetin kuruluşunda büyük öneme sahip olduğunu belirtti.
     İletişimin bu kadar gelişmediği dönemlerde AAnın doğru bilgilendirme adına bütün yükü omuzladığına dikkati çeken Oğuz, AA, dünyaya örnek olmuştur. AA kısaltması, hafızamızdan hiçbir zaman silinmez. Hem dünyanın en güçlü haber ajanslarından biri hem de devletimizin, milletimizin temel ilkelerine bağlı bir ajanstır dedi.
     Böyle bir kurumun Isparta Bürosunda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Oğuz, şöyle konuştu:
     AA, bir ajans olmaktan öte, basındaki bazı olumsuzlukları dengeleyen, Burada ben varım diyen, daha geniş kitlelere ulaştırabilen çok önemli bir müessesedir. Basın da AAya teşekkür etmek zorunda. Çünkü otokontrolün yapılamadığı bir yerde başka bir kontrol müessesesine ihtiyaç hissediliyor. Basın camiasında bu vazifeyi en güzel yapabilecek müesseslerimizden birisi AAdır. AAnın haberlerini ne kadar titizlilikle hazırladıklarını duyuyoruz.
     Vali Oğuz, AAnın haberlerinin objektif bir biçimde yayına verildiğini ifade ederek, AAnın daha güzel işler yapacağını sözlerine ekledi.
     AA Isparta muhabiri Yolcu da AAnın haber yayını hakkında Vali Oğuza bilgi vererek, şu anda 5 dilde yayın yapıldığını, yayın yaptığı dil sayısının artacağını söyledi.
     Vali Oğuz, daha sonra bağlama ile Ben seni sevdiğimi adlı türküyü çaldı. Oğuza AA muhabiri ile ziyareti takip eden basın mensupları eşlik ettik.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali bağlama çaldı, muhabirler türkü söyledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER