Vali Başköyden Çorum esnafına övgü

Vali Başköyden Çorum esnafına övgü


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Çorum esnafının iyiliği ve paylaşmayı seven bir gelenek ve kültürden geldiğini belirterek, Bu güzellik örnek bir marifettir. Bu nedenle tüm esnaflarımızı tebrik ediyorum dedi.
     Vali Başköy, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahirle beraber aşağı sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.
     Daha sonra Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (ÇESOB) ziyaret eden Başköy, Kılıçla, esnaf ve sanatkarların sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
     Ahi Evran Sanayi Şehri Projesiyle ilgili de bilgi alan Vali Başköy, şunları söyledi:
     Ahi Evran Sanayi Şehri Projesinin, esnafın ufkunu açacak güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Çorum Belediyesinin de projenin yanında olması memnuniyet verici. Belediye ile STKların ortak hareket etmesiyle Çorumun daha da büyüyeceğine inanıyorum. Çorum esnafı, iyiliği ve paylaşmayı seven bir gelenek ve kültürden geliyor. Bu güzellik örnek bir marifettir. Bu nedenle tüm esnaflarımızı tebrik ediyorum. 2013 yılının esnaf ve sanatkarlar için iyi bir yıl olmasını diliyorum.
     ÇESOB Başkanı Kılıç da Ahi Evran Sanayi Şehri Projesinin esnaf ve sanatkara yönelik bir çalışma olmasının yanı sıra aynı zamanda büyüyen, gelişen ve değişen Çoruma katkı sağlayacağını söyledi.
     Ortaklık kültürünün önemine de değinen Kılıç, ortak iş yapıldığı taktirde girdi maliyetlerinin düşeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Vali Başköyden Çorum esnafına övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER