Vali Büyük, Kızılayın depolarında incelemelerde bulundu

Vali Büyük, Kızılayın depolarında incelemelerde bulundu -Sakarya Valisi Büyük: "Kızılay, son zamanlarda genel merkezi, Afet Acil Durum Başkanlığı ve valiliğimizle işbirliği içinde olumlu hizmetler yapıyor"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar ile Yerel Afet Yönetim Şefliği depolarında incelemelerde bulundu.
     Erenler ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) depolardaki incelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyük, kendilerine gösterilen depolarda herhangi bir afete karşı kullanılacak malzemelerin bulunduğunu söyledi.
     Büyük, 23 Ekim 2011 günü meydana gelen Van-Erciş depremi sonrasında kullanılan konteynerlerin de depolamasının yapıldığını belirterek, "Burası Kızılaya tahsis edilmiş bir afet destek merkezi durumunda. Bunlardaki eksiklikler tamamlanacak. Kızılay, son zamanlarda hem genel merkezi, Afet Acil Durum Başkanlığı ve valiliğimizle işbirliği içinde olumlu hizmetler yapıyor. Yerlerini görelim ve bir değerlendirmede bulunalım dedik. Eksikliklerini de tamamlamak istedik. Afetlere yönelik hazırlıklar sadece bunlarla sınırlı değil ama bu da önemli bir kısmı" diye konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı- Çağrı Turgut
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Vali Büyük, Kızılayın depolarında incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER