Vali Çakacak, kimsesiz çocuklar ve yaşlılarla

Vali Çakacak, kimsesiz çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, kimsesiz çocukların ve huzurevinde kalan yaşlıların bayramını kutladı.
     Kırşehirdeki genel bayramlaşma Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Burada konuşan Vali Çakacak, bayramdan önce Kırşehirde göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Birlikte, huzur ve güven içerisinde bir Ramazan Bayramına daha erişmenin huzur ve sevincini paylaştıklarını ifade eden Çakacak, şöyle konuştu:
     Bayramlar birlik ve beraberliğin, dostluğun, yardımlaşmanın ve dayanışmanın yaşandığı müstesna günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği açısından böyle güzel günlere ihtiyacı var. Bayramlarımızın milletçe birlik beraberliğe, kardeşliğimizin dostluğumuzun pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
     Bayramlaşma törenine, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehirli olan Sayıştay Başkanı Recai Akyel, mülki idare amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
     Vali Çakacak, daha sonra protokol üyeleri ile birlikte Polisevine ve İl Jandarma Alay Komutanlığına geçerek, personelle bayramlaştı.
     Fatma Bacı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasına da giden Vali Çakacak, çeşitli hediyeler verdiği çocukların bayramını kutladıktan sonra huzurevinde kalan yaşlılarla da bayramlaştı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Vali Çakacak, kimsesiz çocuklar ve yaşlılarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER