Vali Duruer, Batı Trakyada yaşayan Türklerle

Vali Duruer, Batı Trakyada yaşayan Türklerle bir araya geldi -Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Hasan Duruer, Batı Trakyada, yaşayan Türklerle bir araya geldi.
     Rodop Dağlarındaki Ruşanlar köyü yakınlarında düzenlenen Mürsel Bali Kurbanı etkinliklerine katılan Vali Duruer, daha sonra burada Türklerin kurduğu semt pazarını gezdi.
     Pazarda vatandaşlarla sohbet eden Duruer, Türk devletinin her zaman yurt dışında yaşayan soydaşların yanında olduğunu belirtti.
     Zaman zaman Batı Trakya ve Bulgaristanda yaşayan Türkleri ziyaret ettiklerini, burada yapılan bazı etkinliklere katıldıklarını ifade eden Duruer, Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.
    
     -Ana vatanımız bizleri gözetliyor, koruyor
    
     Batı Trakyada yaşayan Ahmet Hüseyin ise ana vatanları Türkiyenin kendilerini her zaman koruduğunu belirtti.
     Kendilerini ziyaret eden Vali Duruere teşekkür eden Hüseyin, Bu ziyaretlerin bizim için çok büyük anlamı var. Ana vatanımız bizleri gözetliyor, koruyor. Biz bunu hissettiğimiz için kendimizi daha garanti altında hissediyoruz. Böyle güçlü bir ana vatana sahip olduğumuz içinde sırtımızın kolay kolay yere geleceğini düşünmüyoruz. İçinde yaşadığımız vatanda sonsuz hürmetlerimiz var dedi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Vali Duruer, Batı Trakyada yaşayan Türklerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER