Vali Güvençin kabulü

Vali Güvençin kabulü


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, BİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş ve Ülker Grubu yetkililerini kabul etti.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Güvençin makamında kabul ettiği konuklar, Şanlıurfada yapacakları yatırımlar için yer tespitinde bulunmak üzere fikir alış verişinde bulundu.
     Daha sonra 2. Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali Güvenç ve konukları, OSB Müdür Vekili Halil Dağ tarafından karşılandı. Heyete Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin de eşlik etti.
     Hükümetin açıkladığı teşvik programı kapsamında 6. bölgede yer alan Şanlıurfaya yatırım yapmayı planlayan Ülker Grubu ve BİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer tespitinin ardından dondurma fabrikası açacaklarının müjdesini verdi.
     İş adamı Topbaş, ilk etapta kurulması planlanan fabrikada yaklaşık 150 kişilik istihdam oluşturulacağını, ilerleyen aşamalarda da bu sayının artabileceğini söyledi.
     Vali Güvenç de yatırımcılarla birlikte 2. OSBde yer arayışında olduklarını belirtti.
     Mevcut alternatifleri birlikte değerlendirdiklerini aktaran Güvenç, Ülker Grubu ile Sayın Topbaş bir dondurma fabrikası için karar verdiler. Biz de altyapı eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Vali Güvençin kabulü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER