Vali Yurdakul, tekstil yatırımcılarıyla buluşacak

Vali Yurdakul, tekstil yatırımcılarıyla buluşacak


BİTLİS (A.A) - Vali Veysel Yurdakul, teşvik yatırımlarının Bitlis ve çevresine kaydırılması için, yarın İstanbulda tekstilde yatırım yapan Bitlisli işadamlarıyla bir araya geleceğini söyledi.
     Yurdakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbulda gerçekleştirilecek programa, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayanın da davet edildiğini bildirdi.
     Tekstilcilerle yapılacak toplantı sonrasında 40 büyük şirket temsilcisini yatırım yapmak üzere Bitlise davet edeceklerini ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:
     Bitlisin, 6. Bölge Teşvik Uygulamaları kapsamına alınmasının ardından, başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yatırımcıların bölgeye ilgisini çekmek ve avantajlarını anlatmak üzere, milletvekillerimizle Safir Rezidans Alışveriş Merkezinin Toplantı Salonunda işadamlarımızla bir araya geleceğiz. Dünya devleri diye anılan markaların temsilcilerinin de katılacağı bu toplantıya, Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayanı da davet ettik. Yatırımcılarımızı Bitlise davet ediyoruz. Bitlise yatırım yapmaları için, yardımcı olacağımızı belirteceğiz. Bitlis için önemli bir adımı atıyoruz.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Yurdakul, tekstil yatırımcılarıyla buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER