VATSO, iş adamlarını Avrupaya götürüyor

VATSO, iş adamlarını Avrupaya götürüyor


VAN (A.A) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), kentteki iş adamlarının Orta Avrupadaki bazı ülkelerin iş potansiyelini incelemesi ve ikili iş görüşmelerinde bulunulması için gezi düzenliyor.
     VATSOnun, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürlüğünün katkısıyla düzenleyeceği iş gezisine 25 kişilik iş adamı grubu katılacak.
     VATSO Yönetim Kurulu, meclis üyeleri ile Vanın ileri gelen iş adamlarından oluşan grubun, sanayiden otomotive, gıdadan turizme kadar birçok sektör hakkında görüşmeler yapacağı belirtildi.
     9 günlük iş gezisi kapsamında, ilk olarak İtalyanın Venedik kentinde turizm şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bir araya gelecek olan Vanlı iş adamları, buradan Avusturyanın başkenti Viyanaya, Macaristana, Slovakyanın Bratislava kenti ve son olarak Çek Cumhuriyetinin başkenti Praga geçecek.
     Düzenlenecek olan iş gezisi ile ilgili bilgi veren VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, gezinin, ziyaret edecekleri ülkelerin iş potansiyelini incelemek ve iş adamlarıyla ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere düzenlendiğini söyledi.
     Ziyaret edecekleri ülkelerle ilişkileri geliştirmek istediklerini belirten Nadiroğlu, Zaten heyetimizde Vanın en büyük firmalarına sahip iş adamlarımız var. Bu iş adamlarımız bu ülkelere çok rahat yatırım yapabilecek güce sahiptirler. Bu iş adamlarımız burada yeni yatırım alanlarını araştıracaklar. Bunun yanında bu ülkelerde kullanılan yeni teknolojileri de yakından görmek imkanı bulacağız.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber VATSO, iş adamlarını Avrupaya götürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER