Voleybol

Voleybol -Arkasspor Kulübü: Arkasspor ile başka kulüplerin birleşeceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır


İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden Arkassporun başka bir kulüple birleşmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.
     Arkasspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, bir süredir bazı medya kuruluşlarında Arkassporun başka spor kulüpleriyle birleşeceği yönünde haber ve yorumların yer aldığı, bunların tamamen asılsız olduğu belirtildi.
     Kulübün Türk sporuna katkıda bulunmaya devam edeceği vurgulanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
     İzmirliler bugüne kadar taraftarı oldukları takım hangisi olursa olsun voleybol maçlarında yan yana oturarak Arkassporu gönülden desteklediler ve desteklemeye devam ediyorlar. Ayrıca ülkemizin farklı şehirlerinde oynadığımız karşılaşmalarda voleybolseverlerin spor kulübümüze göstermiş oldukları ilgi ve destek bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Arkasın bu birleştirici yönünü, etkinliğini, misyonunu çok önemsiyoruz. Sporseverlerin de artan ilgiyle Arkasın arkasında olduğunu hissettirmesi Türk sporu için bir model olmuştur.
     Yerel veya ulusal bir başka spor kulübü ile birleşme yönünde bir inisiyatifimiz, hedefimizin, kurgumuzun olmadığını bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Farklı dönemlerde çeşitli basın organlarında yer alan Arkasspor ile başka kulüplerin birleşeceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiyedeki her kulüp ve takımla iyi ilişkiler kurmaya, sportmence mücadele etmeye, Türk sporuna katkıda bulunmaya ve öncelikle gençlerimizin spor yapma isteğini teşvik etmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER