Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torulspor Kulübü Başkanı Uçar: Hiç kimse küme düşeceğiz endişesi içinde olmasın, yapacağımız transferlerle bu sezon çok daha büyük başarılara imza atacağız


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor Kulübü Başkanı İhsan Uçar, Hiç kimse küme düşeceğiz endişesi içinde olmasın, yapacağımız transferlerle bu sezon çok daha büyük başarılara imza atacağız dedi.
     Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki hafta önce yapılan genel kurul toplantısında Torul Gençlerbirliği olan takımın adının Gümüşhane Torulspor olarak değiştirildiğini anımsattı.
     Geçen sezon ilk sekiz takım içerisine girerek başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Uçar, İlk etapta kulübümüzün acil olan borçlarını bir plan çerçevesinde ödemek istiyoruz. Şimdilik bunun çalışmasını yapıyoruz. Güven sarsan bir takım değil, güvenilir bir takım olmak istiyoruz. Sporcumuz da taraftarımız da öncelikle bize güvenecek. Var olan güveni daha da ileriye taşımak istiyoruz. Hiç kimse küme düşeceğiz endişesi içinde olmasın, yapacağımız transferlerle bu sezon çok daha büyük başarılara imza atacağız diye konuştu.
     Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Uçar, şöyle dedi:
     Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ARKAS gibi zorlu rakiplerle bu sezon da mücadele edeceğiz. İyi ve kaliteli sporcu almak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor. Gümüşhaneyi seven, Gümüşhaneye gelmekten memnun olan, yüreği ile oynayacak sporcular transfer etmek istiyoruz. Hem sporcularımızın hem de taraftarlarımızın oynamaktan ve seyretmekten zevk alacakları bir takım kurma çabası içindeyiz.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER