Yakutlu Öğrenci Yurdundan kermese davet

Yakutlu Öğrenci Yurdundan kermese davet


KONYA (A.A) - Yakutlu Tahsil Çağındaki Öğrencileri Himaye Derneğinin geleneksel kermesinin 13üncüsünün 31 Mayıs-13 Haziran arasında yapılacağı bildirildi.
     Yakutlu Tahsil Çağındaki Öğrencileri Himaye Derneği Sözcüsü Bayram Ali Akçin, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, eğitim gören talebeler yararına her yıl hayırseverlerin katkılarıyla kermes düzenlediklerini belirtti.
     Ülkenin istikbali ve tüm insanlığın yegane ümidi olan geçlerin ilim ve terbiyelerine yönelik hizmetlere devam ettiklerini ifade eden Akçin, "Hizmetlerimiz hayırseverlerin katkılarıyla 1927den beri artarak devam etmekte. Konya merkezde sayısı 40ı aşan yurt binalarımıza daha yenilerini ilave ederek hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi.
     Gençlerin eğitim hizmetlerini daha da kolaylaştırmak için kermesler düzenlediklerini vurgulayan Akçin, 31 Mayıs-13 Haziran arasında açılacak 13. geleneksel kermese tüm Konyalıları beklediklerini dile getirdi.
     Akçin, kardeş kuruluşlarından Aziziye Eğitim ve Kültür Derneği himayesindeki Birol Polat Kuran Kursunda yetişen hafızların 18 Mayıs Cumartesi, Mevlana Kültür Merkezinde icazet alacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Yakutlu Öğrenci Yurdundan kermese davet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER