Yarın Miraç Kandili

Yarın Miraç Kandili -MHP Malatya İl Başkanı Yıldız, kandil mesajı yayımladı


MALATYA (A.A) - MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yıldız, mesajında, feyziyle, bereketiyle, coşkusuyla şeref bulunan 3 mübarek ayın, gönülleri aydınlatan, ruhlara yükseklik veren, Allaha ve insanın kendisine daha da yakınlaşmasına vesile olan nurani iklimin idrak edildiği günlerin yaşandığını belirtti.
     Nefsin ağırlıklarını terk ederek Yüce Mevlaya yükselmesinin derin vecdi, gönüllerin Hazreti Muhammedin nuruyla yıkanmasının huzuru içinde olduğunu ifade eden Yıldız, mesajında şunları kaydetti:
     Yeryüzüne hakkı ve hakikati hakim kılmanın biricik yoludur Aziz ve Kerim olan Allaha miraç eylemek. Her anımızın bir miraç olduğu bilinciyle hareket etmek. Peygamber Efendimizin eline yapışmak ve hiç bırakmamak. Onun yürüdüğü ve yürütüldüğü bütün yollarda azimle, korkusuzca, merhametle, azametle yürümek. Namazlarımızın her rükusunun bize hediye edilmiş bir cennet olduğunu, her secdesinin de alnımızda parıldayan bir kulluk şerefi olduğunu daima hissetmek ve yaşamak. İnsanlığa bahşedilmiş olan bu mübarek geceyle yürüyüşümüzün, şeksiz, şüphesiz bir imanla Allah Teala Hazretlerine olacağını, kulu ve elçisi Hz. Muhammed Mustafanın miracıyla aydınlanacağını bilmekteyiz.
     Yıldız, Miraç Kandilinin bütün dünyadaki zulümlerin sona ermesine, insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yarın Miraç Kandili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER