Yaşlılara Saygı Haftası

Yaşlılara Saygı Haftası -Kayserili öğrenciler Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün babası Ahmet Hamdi Gülü ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - Kayseride bir grup öğrenci, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün babası Ahmet Hamdi Gülü ziyaret etti.
     Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören öğrenciler, Cumhurbaşkanı Gülün babası Ahmet Hamdi Gülü, oğlu Macit Gülün Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında ziyaret ederek, elini öptü ve birlikte yemek yedi.
     Yemek sırasında öğrenciler Güle, çeşitli sorular yöneltti.
     Ahmet Hamdi Gül, burada yaptığı konuşmada, oğlunun Cumhurbaşkanlığı makamına geleceğini hiç düşünmediğini belirterek, cumhurbaşkanı babası olmanın da kendisine güzel bir duygu yaşattığını anlattı.
     Oğlu için dua ettiğini anlatan Ahmet Hamdi Gül, şöyle konuştu:
     İlkokula başarılı bir şekilde devam etti. Çok çalışmasını söylemiştim. Öyle yaptı ve çok da çalıştı. Derslerinde eksikliği olmazdı. Çalışma azmi olunca da okudu ve bugüne kadar geldi. Artık o milletin babası oldu. Biz de onunun yanına ziyaret için gidip geliyoruz. Babalar çok dua eder, ben de ediyorum. Çocukluğunda, gençliğinde yemesi, içmesi, okuluna gitmesi konusunda anne ve baba olarak çok dikkat ettik. İyi ve kötü günler oldu. Aldığımız, alamadığımız şeyler oldu ama bugüne geldi.
     Gül, her şeyin kısmet olduğunu ifade ederek, öğrencilere anne ve babaları ile öğretmenlerine itaat etmeleri yönünde öğüt verdi.
     Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu da Ahmet Hamdi Güle öğrencileri kabulünden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin yaptığı bir tablo sundu.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Yaşlılara Saygı Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER