Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Tamer:

Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Tamer: -Yeşilay Cemiyeti olarak insan hayatını yok sayan her türlü tehlikeye karşı mücadeleyi sürdüreceğiz


GAZİANTEP (A.A) - Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Fatih Tamer, Yeşilay Cemiyeti olarak insan hayatını yok sayan her türlü tehlikeye karşı mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.
     Tamer, yeni yıl mesajında, yeni yılda, bütün sıkıntıların aşılmasına vesile olacak çalışmaların artmasını ümit ettiğini ifade ederek, Türkiye adına hayırlı bir yıl olmasını diledi.
     Her yıl aralık ayının gelmesiyle gündeme giren, inanç, gelenek ve kültürle ilgisi bulunmayan yılbaşı etkinliklerinin, her şeyin ötesinde yeni bağımlılıkların kapısını ardına kadar açtığını savunan Tamer, şunları kaydetti:
     Yeşilay Cemiyeti olarak insan hayatını yok sayan her türlü tehlikeye karşı mücadeleyi sürdüreceğiz. Kapitalist tüketim ahlakının her türlü medyatik araçla topluma dayatıldığı bu etkinlikler ve kutlamalarda, başta alkol olmak üzere çeşitli hap ve uyuşturucular rahatlıkla kullanılmakta, yeni bağımlılar, yeni köleler oluşturulmaktadır. Kamuoyunun bu konuda daha duyarlı olması ve normalleştirilmeye çalışılan bu kutlamaların toplumun hayatına dayatılmasına karşı ciddi tepkiler koyabilmesi gerekmektedir.
     Tamer, yılbaşı kutlamalarındaki bir başka önemli tehlikenin de kumar olduğunu ileri sürdü.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Tamer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER