YGSye doğru

YGSye doğru -Manisa Valisi Daşöz: Sınavın sakin ve güvenli bir ortamda yapılması öğrencilerin başarılarında önemli etken olacaktır


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili il genelinde gereken tedbirlerin alındığını belirterek, Sınavın sakin ve güvenli bir ortamda yapılması, öğrencilerin başarılarında önemli etken olacaktır dedi.
     Vali Daşöz, yaptığı yazılı açıklamada, YGSnin Manisa merkez ile Akhisar, Salihli, Soma ve Turgutlu ilçelerinde yapılacağını, sınavın yapılacağı ilçelerde gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.
     Vali Daşöz, şunları kaydetti:
     Sınavın sakin ve güvenli bir ortamda yapılması öğrencilerin başarılarında önemli etken olacaktır. İl Çevre Kurulu kararı çerçevesinde, 23 Mart 2013 günü saat 23.00dan 24 Mart 2013 günü saat 13.00a kadar taşıtların klakson çalmaları, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, düğün, asker uğurlaması gibi nedenlerle konvoylar oluşturulması, bina hafriyatı, yıkımları ve benzeri inşaat faaliyetleri ile gürültü yapılması, seyyar satıcılarca gürültü yapılması yasaklanmıştır. Bu tedbirlere, 473. Mesir Festivali etkinliklerinde de hassasiyetle riayet edilecektir. Bu hususlarla ilgili tedbirler, görev ve yetki alanlarına göre güvenlik güçleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve belediyelerce alınacaktır.
     Daşöz, sınav günü il ve ilçe nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerinin saat 10.15e kadar açık kalacağını da kaydetti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Tolga Albay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER