Yozgat Özel Ergin Kolejinde mezuniyet töreni

Yozgat Özel Ergin Kolejinde mezuniyet töreni


YOZGAT (A.A) - Yozgat Özel Ergin Koleji, mezun olan 58 öğrencisi için mezuniyet töreni düzenledi.
     Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, Yimpaş AVM Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, mezuniyet törenlerinde sevinç, hüzün, gurur gibi farklı duyguları bir arada yaşadıklarını söyledi.
     Acar, 8 yıl emek verdiğiniz, 8 yıl koruyup, kollayıp büyütmüşünüz yavrularınız sizden ayrılıyor bu yüzden üzülüyorsunuz, ama 8 yıl eğitim öğretimden sonra hayata kazandırıyorsunuz. 58 öğrencimiz okulu bitiriyor liseye başlıyor bu da bizi gururlandırıyor dedi. Acar, Özel Ergin Kolejinin büyük bir aile olduğunu, kapılarının herkese açık olduğunu kaydetti.
     Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin ise Yozgatın tek özel okulu olan Özel Ergin Kolejinden mezun olan 58 öğrenciye başarılar diledi.
     Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise kolejin Yozgat eğitimine önemli katkıları olduğunu vurguladı.
     Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere, protokol üyeleri tarafından şilt takdim edildi. Törende katılımcılar okulun müzik öğretmenleri ve öğrencileri tarafından oluşturulan koro tarafından sunulan sıra gecesiyle eğlendi.
     Törene Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık ve öğrenci velileri katıldı.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Yozgat Özel Ergin Kolejinde mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER