Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi -Proje kapsamında 226 konutun yapımına başlandı


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesi ile TOKİnin ortaklaşa gerçekleştirdiği Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 226 konutun yapımına başlandı.
     Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonu geleceğe taşımak için TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri kentsel dönüşümlerin tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirtti.
     Zağnos Vadisinin güney kısmında daha önce TOKİ tarafından yapılan ve hak sahiplerine teslim edilen 354 konutun devamında planlanan 226 konutun yapımına başlandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, Çevre ve altyapı düzenlemeleri ile Trabzona modern ve çağdaş mekanlar kazandırmaya devam ediyoruz dedi.
     TOKİ ile yaptıkları Zağnos, Tabakhane ve Ayasofya Müzesinin çevresinin kentsel dönüşümlerinde hak sahiplerine bugüne kadar 266 milyon lira ödendiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde vatandaşlarla görüşmelerin başladığını söyledi.
     Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Proje çalışmalarının sürdüğünü belirten Gümrükçüoğlu, söz konusu projelerinin tamamlanmasıyla tarih ve uygarlık kenti Trabzonun kabuğunu kıracağını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER