Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kuraları

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kuraları -Dersimspor Kulübü Başkanı Can: Gençlerbirliği maçı bizim için son derece önemli


TUNCELİ (A.A) - Tunceliyi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Dersimsporun kulüp başkanı Oktay Hüseyin Can, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Gençlerbirliği ile yapacakları maçın son derece önemli olduğunu söyledi.
     Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Erzincanspor ile 19 Eylülde deplasmanda yaptıkları maçı penaltı atışları sonucu kazanarak kupada 2. tura çıktıklarını anımsattı.
     Olimpiyatevinde bugün gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile eşleştiklerini ifade eden Can, Dersimspor birkaç yıllık geçmişine rağmen taraftarının gönlünde taht kuran bir takım oldu. Tunceli tarihinde ilk defa bir takımımız böyle bir kupaya katılıyor. Çok mutlu olduk. Bu müsabaka bizim için son derece önemli. Tüm taraftarımızı bu maçı izlemeye ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Taraftarlarımıza çağrıda bulunduğum gibi Tuncelili iş adamlarımıza ve hayırsever hemşehrilerimize de çağrıda bulunuyorum. Maddi imkansızlıklar içinde gençlerine sahip çıkmaya çalışan kulübümüze küçük de olsa katkıda bulunun diye konuştu.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kuraları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER