Zirve Basketbol Takımı lige hazır

Zirve Basketbol Takımı lige hazır


GAZİANTEP (A.A) - Sağlık kontrolünden geçen Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı sporcuları, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligine iddialı hazırlanıyor.
     Zirve Üniversitesinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz aylarda seçmeler yaparak basketbol bursuyla öğrenci alan Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünün, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligine yoğun tempoyla zinde hazırlandığı belirtildi.
     Hazırlıklar öncesinde Gaziantep Özel Primer Hastanesinde basketbol oyuncuları sağlık taramasından geçirildi. Basketbolcular kan ve idrar testleri verdikten sonra göz, kulak, burun, boğaz, ortopedi, dahiliye ve genel cerrahi polikliniklerinde muayeneden geçtiler. Akciğer röntgenleri çekildi ve son olarak eforlu EKGye girerek sağlık kontrollerini tamamladılar.
     Testleri yakından takip eden Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdal Budak, desteklerinden dolayı hastane personeline teşekkür etti.
     Başhekim uzman Dr. Ahmet Tanrıtanır ise basketbolcuların sadece Zirve Üniversitesinin değil Gaziantepin gururu olacaklarını ifade etti.
     Zirve Basketbol Takımı kaptanı Adem Yılmaz da yoğun bir şekilde antrenmanlara hazırlanacaklarını ifade ederek, Zirve Basketbol Takımı olarak geçtiğimiz yıl güzel başarılara imza attığımızı düşünüyoruz, önümüzdeki sezonda hedefimiz şampiyonluğa oynamak. Takımımıza yeni katılan arkadaşların da bizim gibi iddialı olması bizi daha da cesaretlendirdi dedi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Zirve Basketbol Takımı lige hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER