Zonguldakta kentsel yenileme projesi

Zonguldakta kentsel yenileme projesi


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) işbirliğiyle gerçekleştirilen Zonguldak Merkez Üzülmez Kentsel Yenileme Projesi bilgilendirme toplantısının gerçekleştirildiği bildirildi.
     TTKdan yapılan yazılı açıklamada, TOKİ ve TTKnın teknik elemanları tarafından sunum yapılan bilgilendirme toplantısına, protokol üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile Çınartepe ve Baştarla Mahallesi muhtarlarının katıldığı belirtildi.
     Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     TOKİ ile Kurumumuz arasında imzalanan ana protokol kapsamında bundan sonraki süreçte yapılacaklar hakkındaki bilgilendirmenin ardından, hazırlanan projenin tanıtımı yapıldı. Proje alanı tanıtımı, alanın jeolojik yapısı, değerleme yöntemleri, üretilecek konut sayısı ve sosyal donatılar, hak sahipleriyle yapılacak görüşmelerde izlenecek yöntem ve konut tipleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Zonguldakın ilk Kentsel Dönüşüm projesi olan ve TOKİyle birlikte yürüttüğümüz çalışmamızın kentimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Zonguldakta kentsel yenileme projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER