Kayyımlı Zaman'da Skandal olay!

Zaman Gazetesi içerisinde faaliyet gösteren Çınar kafeterya sahipleri, sabah iş yerlerine geldiklerinde büyük bir şok ile karşılaştı. Bir başka olayda ise yangın alarmı çalıştı. Bununla bitmedi; mescidde cep telefonu çalındı. İşte hayrette bırakan olaylar;

Kayyımlı Zaman'da Skandal olay!

"BURANIN SAHİBİ BİZİZ, HESAP ÖDEMEYİZ!"

Aktarılanlara göre; kafeteryada bulunan polislerin bütün baklavaları yediğini gören iş yeri yetkilileri, 450 liralık zararının olduğunu söyleyerek hesabı istedi. Kafeterya sahibinin bu haklı talebine ise polisler tepki gösterdi.

YOĞUN SİGARA DUMANI, SENSÖRLERİ ÇALIŞTIRDI. BÜYÜK KARGAŞA YAŞADI 

Bu arada öğlen saatlerinden gazete içerisinde kapalı alanlarda içilen yoğun sigara sebebiyle duman sensörlerin devreye girdiği ve yangın alarmının çaldığı öğrenildi.

Zaman gazetesi binasını ablukaya alan kayyım'ın alarmı neden çaldığını ve nasıl kapatacağını bilemediği için gazete içinde büyük bir kargaşa yaşandığı öğrenildi.

POLİS, "DEĞERLİ EŞYALARINIZA SAHİP ÇIKIN" DEDİ, TELEFON ÇALINDI

Polis gazete çalışanlarına "değerli eşyalarınızı masa üzerinde bırakmayın uyarısında" bulundu. Bugün ise 500 polisin görev yaptığı zaman binasının mescidinde bir çalışanın telefonunun çalındığı öğrenildi. 

"5 KİŞİDEN FAZLA ÇALIŞAN BİR ARADA DURAMAZ" EMRİ!

Polis amirlerinin ise telsiz konuşmalarında, 5 kişiden fazla gazete çalışanını bir araya gelmemesi emrini verdiği belirtildi. 

LAVABOLAR KULLANILAMAZ HALDE 

Bu arada, gazete tuvaletlerin ise berbat bir durumda olduğu, personelin tuvaletleri kullanamadığı kaydedildi. 

Kaynak: Meydan
<< Önceki Haber Kayyımlı Zaman'da Skandal olay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER