Aydın'da 'Erdoğan'a Hakaret' Tutuklaması: 26 Yaşındaki Zanlı Cezaevinde

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Perşembe, Ağustos 27 2026
Paylaş
X Post
Aydın’ın Nazilli ilçesinde AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hakaret' ve 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamalarıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın'da 'Erdoğan'a Hakaret' Tutuklaması: 26 Yaşındaki Zanlı Cezaevinde

Aydın’da AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanına Recep Tayyip Erdoğan’a ‘hakaret’ ettiği iddiasıla gözaltına alınan genç, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, dün Altıntaş Mahallesi’nde A.Y.’yi Cumhurbaşkanı’na ‘hakaret’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlarından gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.Y. sabah saatlerinde hastanedeki sağlık kontrolünün ardından Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi. A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.