İstanbul'da Ahbap Derneği'ne Kayyım Atandı

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Salı, Temmuz 28 2026
Paylaş
X Post
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Ahbap Derneği'ne kayyım ataması yapıldı. Derneğin tüm mal varlığının yönetimi kayyımlara devredildi.
İstanbul'da Ahbap Derneği'ne Kayyım Atandı

İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği, derneğe ait taşınmazların, araçların, banka hesaplarındaki nakdi varlıkların ve diğer tüm mal varlığı değerlerinin yönetimi amacıyla Avukat Rıdvan Can, Avukat Mustafa Göktuğ Kaya ve Prof. Dr. Ahmet Kasım Han'ı kayyım olarak atadı.

Kararda, derneğin kurucusu Haluk Levent ile bazı yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tutuklu olduğu, diğer bazı üyeler hakkında ise adli kontrol tedbirlerinin uygulandığı ifade edildi. Ayrıca, derneğin hesapları ve mal varlıkları üzerinde tedbir kararları bulunduğu ve fesih sürecinin başlatıldığı bilgisi yer aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir