‘İtirafçı’ Aktaş, operasyondan önce banka hesaplarını boşaltmış
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 31 2025
Paylaş
X Post
CHP’li belediye başkanlarına yönelik operasyonlarda 'itirafçı' olan Aziz İhsan Aktaş'ın, gözaltına alınmadan önce banka hesaplarını boşalttığı ortaya çıktı.
CHP’li belediyelere düzenlenen operasyonlarda itirafçı olan Aziz İhsan Aktaş’ın, 13 Ocak’ta Beşiktaş Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınmadan 3 hafta önce tüm banka hesaplarını boşalttığı ortaya çıktı.
Sözcü’nün haberine göre ev hapsinde bulunan Aktaş’ın şirketleri de yeniden canlandı.
Birden fazla şirketi bünyesinde barındıran, Diyarbakır’daki Aktaş Grup binası, polislerce basılmış ve çok sayıda dokümana el konulmuştu.
Bina o tarihten beri kullanılmıyordu. Panjur ve kapıları kapatılan atıl durumdaki grup binası Aktaş’ın ev hapsine alınmasından sonra yeniden aktif hale getirildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Altının seyri nasıl devam edecek? İşte detaylar!2.CHP'de istifa depremi: 264 eski milletvekili partiden ayrıldı3.950 TL tartışmasına cast ajansından savunma: “Figüran parası değil”4.Gülistan Doku soruşturmasında yeni dalga: 15 ilde delil karartma operasyonu5.Ahbap soruşturması genişliyor: 5 ünlü isim ifadeye çağrılıyor
6.PKK için hazırlanan yasa taslağında sona doğru: Teklif Meclis'e geliyor7.Livaneli’den KHK’lılara destek: “Yaşananları unutmamalıyız”8.İstanbul'da Ahbap Derneği'ne Kayyım Atandı9.Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na sert mesaj: Beni dokunulmazlıkla mı korkutacaklar?10.ABD, İran saldırılarını neden durdurdu? Stoklar tükeniyor mu?

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

Altının seyri nasıl devam edecek? İşte detaylar!

CHP'de istifa depremi: 264 eski milletvekili parti...

950 TL tartışmasına cast ajansından savunma: “Figü...

Gülistan Doku soruşturmasında yeni dalga: 15 ilde ...

Ahbap soruşturması genişliyor: 5 ünlü isim ifadeye...







