Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyeler için deprem talimatı: Kelle mi alacak?
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 20 2023
Paylaş
X Post
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin deprem felaketinin sonuçlarındaki sorumluluklarının araştırılması için talimat verdiği öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’daki CHP’li belediyelerin depremin sonuçlarına dair sorumluluklarının araştırılması talimatını verdi.
T24'te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun, depremin yıkıma neden olduğu Hatay’da, uzmanlardan oluşturulacak bir heyetin Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin deprem felaketinin sonuçlarındaki sorumluluklarının araştırılması için talimat verdiği bildirildi.
CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında konunun uzmanlarından oluşturulacak bir heyet, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin deprem felaketinin sonuçlarına ilişkin sorumluluklarının araştıracak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İşte İran'ın savaşı bitirmek için öne sürdüğü şartlar!2.Salih Müslim hayatını kaybetti!3.Hürmüz’den sonra yeni darbe: Umman’daki Salalah rafinerisi İHA saldırısıyla vuruldu4.ABD’den Halkbank’a “denetçi” şartı: Hisseler borsada sert düştü5.İndirim sevinci kursaklarda kaldı: Akaryakıt fiyatlara yarın gece yeni zam geliyor
6.Herkes herşey devrilir onlar dimdik durur7.Özgür Özel’den Selâtin camileri ihalesi iddiası: “Yarım milyarlık yolsuzluk dosyası kapatıldı”8.İran savaşında 13'üncü gün: Mücteba Hamaney hastanede!9.Türkiye'ye iade edilecekti: ABD mahkemesinden yeni karar!10.Halkbank'a ağır yaptırımlar: ABD ile anlaşmada hangi şartlar var?

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER












