Peker'den Soylu ile ilgili çok konuşulacak yeni iddia
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 13 2021
Paylaş
X Post
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki paylaşımlarına devam eden Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Soylu'nun kendisine bilgi sızdırdığını iddia etti. Peker, bu nedenle yargılanacağını iddia ettiği Soylu için "Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz" ifadelerini kullandı.
Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, gazeteci Barış Terkoğlu'na bakanlık müşavirinin süre tanıyarak Esenyurt iddialarını ispat etmesini talep etmesine ilişkin olarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi. Peker, "Bu saatten sonra Hitler kadar insan öldürsen bile senden kimse korkmaz" açıklamasını yaparak; "Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz" ifadelerini kullandı. Peker, Soylu'nun kendisine bilgi sızdırdığını da ifade etti.
Peker'in Twitter açıklamaları şöyle:
1-Kıymetli dostlarım, ufak oğlum Boğaçhan Talha Peker ve bana yol arkadaşlığı yapan bir kardeşime dün akşam covid teşhisi konuldu. Onların sağlıklarına kavuşmaları için hayır dualarınızı beklerim. Onlarla ilgilendiğim için tweet yazamadım.
2-süslü sülüman ben yokken Barış Terkoğlu isimli bir gazeteci arkadaşı benim paylaşımlarımı yorumladığı için tehdit etmişsin. Sana kötü bir haberim var, ilkokul öğrencileri bile senle ilgili süslü sülüman diyorlar.
3-Sen bu saatten sonra Hitler kadar insan öldürsen bile senden kimse korkmaz. Gırgır dergisinde eskiden olan avninin tehditi senin tehditinden daha çok iş görür. Senden korkan senin gibi olsun (Yüce ALLAH korusun). .... sülüman, beni tanıyan bir iki insanı…
4-…gözaltına alırken tanımadığım 20 30 kişiyi de gözaltına aldırıyorsun. Sana sözüm olsun mezardan annem ile babam çıksa, onları bile gözaltına alsan ben yolumdan dönmem. Ben artık sizlerle ahiretlik oldum.
5-Kedi tecavüzcülerine karşı dayanışma dosyasını genişletmek için çocukça operasyonlar yapıyorsun. Sen vallahi delisin. Bence sen kafatasının içinde delikli gri sünger taşıyorsun, vallahi sende beyin yok. İşin en komik yanı ne biliyor musun?
6-Beni dört beş sene evvelki çocukça şeyl
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rus ve Azerbaycan Parlamento Heyetleri İstanbul'da: Uçak Kazası Tazminatı Ödenecek2.Diyarbakır'da okula yıldırmı düştü 2 çocuk öldü 1 ağır yaralı var3.Mansur Yavaş: Böyle gitmez, ne gerekiyorsa yapılmalı!4.Hamaney Hürmüz Boğazı'nın tekrar kapatılmasından sonra 'savaşa hazırız' açıklaması yaptı!5.Trump'tan gündemi değiştirecek çıkış: UFO belgeleri yakında yayımlanacak
6.Özgür Özel'den operasyon açıklaması: Kasası boş belediyeyi neyle suçlayacaklar acaba?7.Ukrayna’dan dörtlü müzakere teklifi!8.Evdeki güç mücadelesi: Çocuk, ekran ve ebeveyn9.Gülistan Doku cinayeti: Eski Vali Tuncay Sonel’in yakın koruması da tutuklandı10.Ataşehir Belediye Başkanı Adıgüzel: ”Yapılanların tamamı siyasi ve itibar suikastıdır”

HARUN TOKAK
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN

ORHAN KESKİN

NUMAN YILMAZ YİĞİT
ÇOK OKUNAN HABERLER

Rus ve Azerbaycan Parlamento Heyetleri İstanbul'da...

Diyarbakır'da okula yıldırmı düştü 2 çocuk öldü 1 ...

Mansur Yavaş: Böyle gitmez, ne gerekiyorsa yapılma...

Hamaney Hürmüz Boğazı'nın tekrar kapatılmasından s...

Trump'tan gündemi değiştirecek çıkış: UFO belgeler...







