Tanju Özcan büyük endişeyi yazdı: Deliller karartılabilir!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 23 2025
Paylaş
X Post
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından "Turizm Bakanlığı yanan binayı apar topar yıkmak istiyor. Daha bilirkişi raporları çıkmamış, incelemeler sürüyor. Yarın soruşturma veya kovuşturma (dava) aşamasında binada keşif, bilirkişi incelemesi gibi çalışmalar yapılabilir. Turizm Bakanlığının apar topar binayı yıkmaya çalışması delillerin karartılması ile sonuçlanabilir" açıklamasında bulundu.
Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de, 21 Ocak Salı günü saat 03.27'de çıkan yangında çok sayıda yurttaş hayatını kaybetti.
Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı DNA testlerini işaret edip ölü sayısının 79'a yükseldiğini bildirdi. Adalet Bakanlığı da bugün, tüm kimliklerin tespit edildiğini belirtip ölüm sayısını 78'e revize etti.
'Sorumluluk kimde' tartışması sürerken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
"DELİLLERİN KARARTILMASI İLE SONUÇLANABİLİR"
Paylaşımında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u etiketleyen Özcan, şu ifadeleri kullandı:
"Kartalkaya’da 80 canımız gitti. Konu ile ilgili hem idari soruşturma hem de adli soruşturma yapılıyor. Ancak aldığımız bilgilere göre; Turizm Bakanlığı yanan binayı apar topar yıkmak istiyor. Daha bilirkişi raporları çıkmamış, incelemeler sürüyor. Yarın soruşturma veya kovuşturma (dava) aşamasında binada keşif, bilirkişi incelemesi gibi çalışmalar yapılabilir. Turizm Bakanlığının apar topar binayı yıkmaya çalışması delillerin karartılması ile sonuçlanabilir. Bu sebeplerle gerekli güvenlik tedbirleri alınmak suretiyle adli ve idari soruşturma ve sonraki süreç tamamlanmadan otel binasının yıkımı durdurulmalıdır."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmayı itiraf etti!2.Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li Tayyar'dan tehdit:3.İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığını Trump duyurdu4.'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdürü diye siciline işlememiş'5.Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdare çalışanı tutuklandı
6.Salih Gergerlioğlu için gözaltı kararı: Oğlu öldürülen KHK'lı babanın valiye tepkisin paylaşmıştı7.Trump: İran ile hiç olmadığı kadar anlaşmaya yakınız!8.Bolu Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı!9.İmamoğlu: 'Bizim iktidarımızda umutsuzluğun yerini gelecek inancı alacak'10.Silahlı okul saldırıları önceden engelenemez miydi?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmay...

Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li T...

İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığ...

'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdü...

Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdar...







