Vuslatın Ardından, Avrupa Turnesi’ne Böblingen’de coşkulu bir başlangıç yaptı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Nisan 26 2025
Sanat yolculuğunda her yıl izleyicilerin gönlünde taht kuran Ümit Nağmeleri, 2025 Avrupa Turnesi'ne Almanya'nın Tübingen/Böblingen şehirlerinde başladı.
Fethullah Gülen Hocaefendi’nin hayatını konu alan gösteri, Almanya'nın prestijli salonlarından Filderstadt Filderhalle'de gerçekleşti. Seyirciler zaman zaman gözyaşlarını tutamazken, zaman zaman da genç sanatçıların performanslarına eşlik etti.

Bu yıl "Vuslatın Ardından" temasıyla sahneye taşınan gösteri, duygu dolu anlara ve derin anlamlara ev sahipliği yaptı.

Gösteri, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin ruhunun ufkuna yürümesinin ardından şekillendirildi ve Hocaefendi'nin hayatından önemli kesitler tiyatro gösterileriyle sahneye taşındı.
Hocaefendi'nin Erzurum, İzmir, Edirne'de yaşadıkları bazı olaylar sahneye yansıtılarak, davetlilere hoş bir nostalji yaşatıldı.

Müzik ve Sanatın Gücü Buluştu
Genç sanatçılar tarafından icra edilen ezgiler ve şiirler, izleyicilerin kalbine dokundu. Yenilik ve nostalji temalarının harmanlandığı sahne performansları, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Gösteri boyunca izleyiciler hem duygulandı hem de zaman zaman tebessüm etti.

Yaklaşık 2,5 saat süren etkinliğe yüzlerce kişi katıldı ve salon tamamen doldu. Programın sonunda izleyiciler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek eki


Hocaefendi'nin Erzurum, İzmir, Edirne'de yaşadıkları bazı olaylar sahneye yansıtılarak, davetlilere hoş bir nostalji yaşatıldı.

Genç sanatçılar tarafından icra edilen ezgiler ve şiirler, izleyicilerin kalbine dokundu. Yenilik ve nostalji temalarının harmanlandığı sahne performansları, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Gösteri boyunca izleyiciler hem duygulandı hem de zaman zaman tebessüm etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'4.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'5.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor
6.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?7.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi8.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'9.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!10.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







