Yeni açıklama: Hayati riski sürüyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 18 2025
Paylaş
X Post
Geçirdiği kriz sonrası hastanede 12 saatlik ağır bir ameliyat geçiren ve yoğun bakıma alınan Sırrı Süreyya Önder için hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada Önder'in genel durumunun dünle aynı olduğu belirtildi.
15 Nisan akşamı geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve 12 saatlik ağır bir ameliyat geçiren DEM İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder iki gündür yoğun bakımda.
Halktv'de yer alan habere göre tedavisinin sürdüğü hastaneden bu sabah yeni bir bilgilendirme yapıldı.
Açıklamada "Hastamız Sayın Sırrı Süreyya Önder'in yoğun bakım tedavi süreci devam etmektedir. Genel durumu aynı, yoğun bakım stabilitesini dünkü parametreler doğrultusunda benzer şekilde koruyor. İnfeksiyon ve inflamasyon açısından tedavilerimiz devam ediyor. Hastamız yüksek riskli olup hayati tehlikesi devam etmektedir" denildi.
İlk günden beri hastanede bekleyişini sürdüren Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder de kardeşinin sağlık durumuna ilişkin Mezopotamya Ajansı’na (MA) konuştu.
‘OLUMLU YÖNLER VAR’
Önder, “Ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alındıktan sonra oluşan tabloda genel olarak olumsuz bir şey yok. Olumlu yöne nüans da olsa farklılıklar var. Laboratuvar değerleri anlamında doktorların da olumlu gördüğü değişiklikler var. Ümidimiz bu tablonun daha iyi değerlere kavuşmasıdır” dedi.
KIZININ ELİNİ TUTMAYA ÇALIŞMIŞ
Ali Önder, “Yeğenim babasıyla görüştüğünde tepki vermiş. Ağabey kısıtlı da olsa yeğenime bir tepki vermiş. Elini tutmaya gayret etme ya da sıkma gibi…” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP içindeki halef polemiği2.Brent petrol 80 doların altına geriledi: ABD ile İran mutabakatı fiyatları düşürdü3.Uçum'un 2028 erken seçim planına DEM Parti'den ilk rest: "Karar seçmenindir"4.HSK, Yargıtay Savcısı Yakup Ali Kahveci'yi görevden uzaklaştırdı5.Uluslararası kuruluştan çarpıcı rapor: KHK'lılar 10 yıldır "kod 36" damgasıyla yaşıyor
6.Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu görevden uzaklaştırıldı7.NATO'dan güney kanadına füze tahkimi: İtalyan bataryaları Türkiye'ye geliyor8.Hürmüz'ün açılması karşılığında ABD'den İran'a dev pakete yeşil ışık9.İmamoğlu'ndan cezaevinden tarihi manifesto: "Kurultay engellenirse yeni yola hazırız"10.Doğum günümde yıllarımla hasbihal

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












