187 kilo esrar ile 100 bin TL sahte para ele geçirildi


Adana'da gerçekleştirilen operasyonda 187 kilo esrar ile 100 bin TL tutarında sahte banknot ele geçirildi. Olaylarla ilgili 29 kişi gözaltına alındı, 24'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Seyhan ve Yüreğir ilçelerine bağlı Onur, Çamlıbel, Yenibey, Narlıca, Kurtuluş, Sümer ve Ziyapaşa mahallelerinde eş zamanlı yapılan baskınlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 187 kilo 150 gram satışa hazır vaziyette kubar esrar, 1 kilo 600 gram eroin, 6 otomatik tüfek ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin TL ele geçirildi.

Ayrıca Bahçeşehir mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış vaziyette 100 bin TL tutarında sahte para ele geçirildi. Olay ile ilgili E.K. ve A.K. gözaltına alındı.

Operasyonlarda işlem yapılan 29 şahıstan 24'ü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber 187 kilo esrar ile 100 bin TL sahte para ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER