Adana Valiliği'ne bombalı araçla saldırı: 2 ölü 31 yaralı

Adana Valiliğine bu sabah teröristler bomba yükü araçla saldırı düzenledi. Adana Valisi'nin yaptığı açıklamaya göre olayda 2 kişi hayatını kaybetti 31 kişi de yaralandı. Sağlık Bakanı yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğunu söyledi. Bomba yüklü aracın valiliğin makam giriş kapısına yakın noktada infilak ettirildiği bildiriliyor. Polis kent genelinde alarma geçti. Otoparkta görevli bir kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Adana Valiliği önünde patlama

Adana Valiliği önünde otoparkta patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Hükümetten ilk açıklama bakan Ömer Çelik'ten geldi. Çelik sosyal medya hesabından yaralıların olduğunu duyurdu.









İlk belirmemelere göre 1’i ağır 5 kişi ambulanslarla hastanelere sevk edilirken, polis bölgeyi güvenlik çemberine aldı.  Kısa süre sonra Adana Valiliği'nden açıklama geldi. Adana valisi Mahmut Demirtaş 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini 16 kişinin de yaralandığını açıkladı. Kısa süre sonra bir açıklama da Sağlık Bakanı'ndan geldi. Açıklamada saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği 5'i ağır 31 kişinin yaralandığı belirtildi. Güvenlik güçleri bombalı araçla saldırıyı düzenleyen teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.
<< Önceki Haber Adana Valiliği'ne bombalı araçla saldırı: 2 ölü 31 yaralı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER