ADD Bandırma Başkanı Kayaalp'ten hukuk uyarısı


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şube Başkanı Uğur Kayaalp, "Son yıllarda yargı bağımsızlığı ve hukukumuz yok edilmiştir. Halkın, hukuka ve devlet kurumlarına olan güveni sarsılmıştır. Görüldüğü üzere Türkiye çok büyük tehlikelerle karşı karşıyadır." dedi.

Bandırma Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Kent Konseyi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet etkinliklerinde konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Uğur Kayaalp, hukuk uyarısında bulundu. Kayaalp, şunları kaydetti: "Son yıllarda yargı bağımsızlığı ve hukukumuz yok edilmiştir. Halkın, hukuka ve devlet kurumlarına olan güveni sarsılmıştır. Bu yıkım herkesin kendi adaletini ve kendi çıkarlarını sağlayabileceği bir başıboşluk yaratmıştır. Terör örgütü ve onun siyasi uzantılarıyla açılım sürecini yürüten ve bu uğurda teröristlerin ellerini kollarını sağlayarak yurda girişlerine izin veren Oslo ve Dolmabahçe'de açılım zirveleri düzenleyen, terörist başına 'sayın' denilmesini suç olmaktan çıkartanlar aldatıldıklarını söylemektedirler. Görüldüğü üzere Türkiye çok büyük tehlikelerle karşı karşıyadır."

Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında enerji zengini İslam coğrafyasına yönelik bölme ve ele geçirme girişimlerinde Irak'tan sonra Suriye'de de terör ortamı oluşturulduğunu dile getiren Kayaalp, komşu devletlerin toprak bütünlüğünü savunması gereken Türkiye'nin İran, Rusya ve ABD gibi ülkeler arasında ne yapacağını bilemez durumda kaldığını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber ADD Bandırma Başkanı Kayaalp'ten hukuk uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER