Adıyaman'da Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

Adıyaman'da Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında,1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman'da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Türkiye Petrolleri Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İl Seçim Kurulu Başkanı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, İlçe Jandarma Komutanları ile İlçe Emniyet Amirleri katıldı.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin demokrasi şöleni içerisinde geçmesini temenni eden Vali Mahmut Demirtaş, "Seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesini ve vatandaşlarımızın hiçbir baskı altında kalmadan hür iradesini sandığa yansıtabilmesini sağlamak amacıyla güvenlik kuvvetlerimizce bütün tedbirler şimdiden alınmaya başlanmıştır. Temennimiz, ilimizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir. Demokrasimize daha da güç katacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Adıyaman'da Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER