AK Partili Erdem: İktidarımızda isteyen istediği kadar ev aldı, araba aldı


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, iktidarları döneminde söz verdikleri her şeyi yaptıklarını söyledi. Erdem, "Allah'a şükürler olsun, AK Parti iktidarında isteyen istediği kadar anahtar sahibi oldu mu? Ev sahibi oldu mu? Araba sahibi oldu mu? Oldu Allah'a şükürler olsun. Olmaya da devam edecek. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır." dedi.

AK Parti 2. bölge milletvekili adayları Esenler Davutpaşa Caddesi'nde yürüyerek, karanfil dağıttı. Milletvekili adaylarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Seçim otobüsü üzerinde konuşma yapan Ekrem Erdem, gelecek 4 yılın çok önemli olduğunu söyledi. Erdem, "Bu seçim çok önemli. Tek başına iktidar olmaktan öte, artık şu anayasadan da kurtulalım. Ne diyorsunuz? Şu darbe anayasasından kurtulalım. Herkes darbeye karşı olduğunu söylüyor. Darbe yapanlar yargılanıyor. Ama hala onların yasaları geçerli. Bu yakışıyor mu bize? O zaman yakışanı sandıkta yapacağız. İlk işimiz de yeni bir anayasa yapacağız. Yeni sistemle birlikte yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Muhalefet partilerinin geçmiş dönemlerdeki vaatlerini eleştiren Erdem, "İki anahtar vereceğiz dediler. Kimse de anahtarlık bırakmadılar. Ama Allah'a şükürler olsun, AK Parti iktidarında isteyen istediği kadar anahtar sahibi oldu mu? Ev sahibi oldu mu? Araba sahibi oldu mu? Oldu Allah'a şükürler olsun. Olmaya da devam edecek. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır." ifadelerini kullandı.

Geçmişte siyasilerin halkın arasında dolaşamadığını söyleyen Erdem, şöyle devam etti: "İktidar partisini bırakın, muhalefet partisinin milletvekilleri bile halkın arasında dolaşamazdı. Çünkü mahçuptular. Siyaseti berbat etmişlerdi. Siyaset kurumunu tüketmişlerdi. Ama Allah'a şükürler olsun. Biz 13. yıldayız. Bugün kime sorarsanız sorun, sandıktan iktidar olarak çıkacak parti AK Parti."

Konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Kadir Topbaş ise, "Birileri sözünün kıymetinin olmadığının farkında, notere gidiyor. Bir de belge çıkartıyorlar. Kardeşim, piyasada kaç tane imzalanmış çek var, geri dönüyor, senet geri dönüyor. Kimse ödemiyor, imzasına sahip çıkmıyor. Noter olsa ne yazar, eğer sen sözünde durmuyorsan. Sözü namus bilmiyorsan. Söz yere düşüyorsa, noter de hiçbir şey ifade etmez." şeklinde konuştu.

Milletvekili adayları, il başkanı Temurci, Kadir Topbaş ve Ekrem Erdem daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Erdem: İktidarımızda isteyen istediği kadar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER