AKP 'evet' için "Siyasi tefsir" uydurdu!

AKP, evet oylarını artırmaya Kur'an'ı da alet etti, üstüne bir de "Siyasi tefsir" uydurarak Erdoğan propagandası yaptı.

SHABER3.COM

AKP referandum için "Siyasi tefsir" uydurdu!

 AKP, referandumda "Evet" sonucu çıkması için her türlü yolu deniyor. HAYIR diyenleri terörist, haçlı, din düşmanı ilan etmekle kalmayan Erdoğan ve destekçileri , şimdi de dini duyguları sömürerek, Kur'an'ı evet propagandasına alet etmeye başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KAMEK’in davetlisi olarak Kayseri’de konuşan Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut “Isra Suresinin siyasi tefsiri” konulu konferans verdi. Bulut onuşmasında “Niçin evet demeliyiz” konusuna değinirken sık sık “Ayet”leri referans gösterdi.

Twitter'da duyurusu yapılan "Siyasi tefsir" büyük tepki çekerken söz konusu tweet daha sonra kaldırıldı.



Gazeteci-yazar olarak öne çıkan birinin Kur'an-ı Kerim'i tefsire kalkışması başlı başına vahim bir durumken bir de üstüne "siyasi tefsir" uydurarak evet propagandası yapması AKP'nin din istismarının geldiği boyutu gözler önüne serdi.

Bu aymazlık, dine ve dini değerlere bu kadar saygısızlık yapabilen AKP'lilerden yakında "Spor tefsiri, magazinsel tefsir, ekonomik tefsir" gibi uydurmalar da beklenebilir. 



Erdoğan, 7 haziran seçimleri öncesinde miting meydanında Kur'an-ı Kerim sallamış, bu hareketle oylarını artırmayı hedeflemişti. Yine Nurcuları kendisine çekmek için meydanda Risale-i Nur'dan İşarat-ül İcaz adlı eseri elinde tutarak seçmene göstermişti. 
<< Önceki Haber AKP 'evet' için "Siyasi tefsir" uydurdu! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER