AKP'li 4 eski bakandan açıklama

İstanbul Barosu avukatlarından Burak Bekiroğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak eski bakanlar Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç ve Sadullah Ergin hakkında "terör örgütü yöneticiliğinden” suç duyurusunda bulunmuştu. Haklarında dilekçe verilen isimler avukata sert tepki gösterdi.

AKP'li 4 eski bakandan açıklama


Terör suçlamasıyla ilgili Hüseyin Çelik ve Suat Kılıç açıklama yaptı.

ÇELİK: DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ İNSANI

Gelişmeye, dilekçede isimleri bulunan isimlerden Hüseyin Çelik ve Suat Kılıç’tan yanıt geldi. Konuyla ilgili uzunca bir yazılı açıklama yapan AKP’nin eski ağır toplarından Hüselin Çelik “tanınmış kişilere suç duyurularında bulunarak meşhur olma çabasında olduğu anlaşılan bir avukat” olarak nitelendirdiği Bekiroğlu’na tepki gösterdi. Çelik “Kim kimi şikayet ederse savcı işleme koyar. Düşmanlarımız zevkten dört köşe olmuşlardır. Bizi FETÖ ile ilişkilendirenler bu iddialarını ispat etmezlerse dünyanın en şerefsiz insanıdırlar” dedi.

KILIÇ: BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN

AKP’nin en uzun süreli Spor ve Gençlik Bakanlığı görevinde bulunan eski Samsun milletvekili Suat Kılıç da avukat Bekiroğlu’na sert sözlerle yüklendi. Kılıç twitter hesabından “İstanbul Savcılığı’na verdiğin İFTİRANAME ile şahsımı FETÖ ile irtibatlı göstermeye çalışan AVUKAT, itibar suikastinin bedelini ödeyeceksin” diye yazdı.
<< Önceki Haber AKP'li 4 eski bakandan açıklama Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER