Alman fuar organizatörü Messe Frankfurt, Eurasia Moto Bike Expo'yu satın aldı


Messe Frankfurt, Türkiye'deki faaliyet alanını genişletiyor. Grubun Türkiye ayağı Messe Frankfurt İstanbul L.S., yaptığı yazılı açıklamada, motosiklet, motosiklet aksesuarları ve bisikletler için uluslararası fuarı Eurasia Moto Bike Expo'yu satın aldığını duyurdu.

Messe Frankfurt Yönetim Kurul Üyesi Detlef Brau "Jeostratejik olarak ele aldığımızda Türkiye bizim grubumuz için önemli pazarlardan biri. Ülke dünyanın en büyük ekonomilerinden biri sayılıyor ve demografik olarak daha fazla büyüme için ideal olarak konumlandırılmış." ifadelerini kullandı.

"Eurasia Moto Bike Expo kendi sektöründe iyi konumlandırılmasına rağmen, biz hâlâ daha fazla büyüme için önemli bir potansiyel görüyoruz." diyen

Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım ise "Türk şirketlerine bizim dünya çapındaki altyapımıza erişimini sağlamak ve bizim uluslararası ortaklarımıza Türkiye ve komşu bölgelerle iş ilişkilerinde yardım etmek istiyoruz." dedi.

Son zamanlarda Türkiye'de motosiklet ve bisiklet sektörü hızlı büyüme yakaladı. Avrupa Birliği'ne (AB) katılma sürecinde yapılan kanun değişikliği ve gümrük birliği ile varılan anlaşma, Türkiye'nin kalite yönetimini AB standartları ve normları hizasına getirmede yardımcı oldu. Bunun neticesinde, uluslararası motosiklet markaları ülkedeki varlığını artırdı. En son uluslararası ticaret fuarı, 20 bin metrekarelik alanda Türkiye'nin yanı sıra Güneydoğu Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya'dan gelen 215 katılımcıyı ağırlamıştı. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kask, eldiven ve çizme gibi ürün yelpazesi de sergilendi.Alman-fuar-organizatoru-Messe-Frankfurt-Eurasia-Moto-Bike-Expoyu-satin-aldi-1897401.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Alman fuar organizatörü Messe Frankfurt, Eurasia Moto... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER