Amca çocuklarının 'Araba kavgası' kanlı bitti


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde araba alım satımından dolayı amca çocuklarının arasında başlayan kavga kanlı bitti. Kavgada yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, göz altına alınan 6 kişi ise karakola götürüldü.

Olay ilçeye bağlı İbrahim Efe Caddesinde bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre Abdülhalim B.(19), Mehmet B.(26) ve Maşallah B.(50) ile amca çocukları Mesih B.(50), Saim B.(22), Fatih B.(33) ile Mahir B.(35) arasında 67 EF 611 plakalı otomobilin alım satımı nedeniyle sözlü tartışma başladı. Taraflar araba üzerinde anlaşamayınca başlayan tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya döndü. İş yerinden sokağa taşan ve uzun süren kavgada amca çocukları birbirlerine tekme tokat girdi.

Kavga sırasında bir kişinin elinde bıçak olduğunu gören vatandaşlar bıçaklama olayı yaşandığını düşünerek polise haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis, tarafları ayırarak olaya karıştığı iddia edilen 6 kişiyi ekip aracına bindirdi. Kavgada yaralanan Mehmet B. ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri yaptıkları araştırma bıçağın yaralama olayında kullanılmadığı ancak araca saldırı sırasında kullanıldığını tespit etti.
Polis olayla ilgili olarak tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Amca çocuklarının 'Araba kavgası' kanlı bitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER