Arda Turan: Herkes savaştı ve inandı


Milli Takım Kaptanı Arda Turan, çok mutlu olduğunu dile getirerek herkesin savaştığını ve inandığını söyledi.

Milli Takımın İzlanda'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası kaptan Arda Turan açıklamalarda bulundu. Maç sonrası çok mutlu olduğu gözlenen Arda Turan, soyunma odası çıkışı merdivenlerde yumruğunu havaya kaldırarak galibiyeti kutladı. Öncelikle Türk milletine tekrar başsağlığı dileyen ve çok mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, "Bu çocuklar gerçekten bunu hakettiler. Letonya ile deplasmanda berabere kaldığımızda 3 maçta bir puanı olan bir Türkiye vardı. Çok mücadele ettik, emek verdik. Herkes savaştı ve inandı. Hocama ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Son dönemlerde oynamayan bir oyuncu olduğunu, bir depar atıp uzun süre dinlenmek zorunda kaldığını vurgulayan Turan, maç oynayamamanın çok kötü bir şey olduğunu, ama arkadaşlarını açığını çok iyi kapattığını kaydetti.

Maçın tek golünü atan Selçuk İnan'a çok teşekkür ettiğini belirten Turan, maç öncesi aralarında geçen konuşmayı ise şöyle anlattı: "Gel bir tane fotoğraf çektirelim. Lazım olur belki gidersek diye. Sonra gülüştük. Arkadaşlarıma içeride çok uyarılar yaptım. Bazen çok biliyorsun durumlarına düşüyor insan. Onları sürekli uyarıyorum. Onlar da sağ olsun bir kere de demediler 'Abi niye bu kadar çok konuşuyorsun' diye. Onlar da formalarına ve ülkelerine sahip çıktılar." CİHAN
<< Önceki Haber Arda Turan: Herkes savaştı ve inandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER