Artvin Faal Gazeteciler Derneği büro açtı

Artvin Faal Gazeteciler Derneği büro açtı

İl genelinde görev yapan basın kuruluşu ve mensubu 39 üyesi bulunan Artvin Faal Gazeteciler Derneği'nin merkez bürosu törenle hizmete açıldı.

Artvin Faal Gazeteciler Derneği'nin büro açılışına Vali Kemal Cirit, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, dernek başkanları ve Artvin Faal Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Kemal Cirit ile Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe açılışı birlikte yaptı. Vali Cirit konuşmasında basının tarafsızlığına vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise büronun herkesin işini kolaylaştıracağını belirterek, "Bizler belki de şimdiden sonra bazı toplantılarımızı burada yapacağız. Büromuzun Artvin basınına, bizlere hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Faal Gazeteciler Derneği Başkanı İsmet Başar açılışlarına katılanlara teşekkür ederek, gazetecilerin mesleki hak ve çıkarlarının korunup geliştirilmesi ve bu yönde güçlendirilmesi için çalışacaklarını belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Artvin Faal Gazeteciler Derneği büro açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER