ASKİ'de bin kişiye aşure dağıtıldı

ASKİ'de bin kişiye aşure dağıtıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Genel Müdürlük binasında ASKİ personelleri ve vatandaşlara aşure dağıttı.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle ASKİ çalışanları ve vatandaşlara aşure dağıtıldı. Düzenlenen etkinliğe ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar, genel müdür yardımcıları ve daire başkanları katıldı.

Aşure programında konuşma yapan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmanın amaçlandığı bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu beraberliğimizi, kardeşliğimizi Allah bozmasın." şeklinde konuştu.

Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar, "Bu hayırlı günde sizlerle bir arada olduğum için çok mutluyum. Allah her sene bu günleri yaşamayı göstersin. Allah kabul etsin." dedi.

Konuşmaların akabinde Adana Büyükşehir Belediyesi Personeli Halil İbrahim Cansız, Kur'an okudu. Ardından ilahiler eşliğinde 1000 kişilik aşure, personel ve vatandaşlara dağıtıldı. CİHAN
<< Önceki Haber ASKİ'de bin kişiye aşure dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER