Babasının evine sığınan eşini evine götürüp öldürdü

Babasının evine sığınan eşini evine götürüp öldürdü

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde minibüs şoförlüğü yapan 24 yaşındaki Emrah Ç., kendisini terk ederek Eskişehir'deki babasının evine sığınan 20 yaşındaki eşi Hazal Ç.'yi evine getirdikten sonra tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece Darıca'nın Osman Gazi Mahallesi, Tuzla caddesinde meydana geldi. İddiaya göre; 2 yıl önce Emrah Ç. ile evlenen Hazal Ç., aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 14 aylık çocuğu Poyraz Ayaz'ı da yanına alarak Eskişehir'de oturan babasının evine gitti. Emrah Ç., dün Eskişehir'e gidip eşini ve ailesini ikna ederek Darıca'daki evine getirdi. 2 yıl önce ailelerinin karşı çıkmalarına rağmen evlenen Emrah Ç. ile Hazal Ç., eve geldikten sonra yeniden tartışmaya başladı. İddialara göre Emrah Ç., tartışma sırasında ruhsatsız tabancasını çıkartarak eşine iki el ateş etti. Göğsünden vurulan Hazal Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. Emrah Ç., daha sonra eşinin cesedini evlerinin yakınında bulunan boş araziye attıktan sonra kaçtı.

Bu sabah saatlerinde boş arazide kadının cesedini gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler incelemede bulunurken, eşini öldüren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Babasının evine sığınan eşini evine götürüp öldürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER