Bacanlı: Uygulamalı ders beraberinde başarı getirir


Yozgat Özel Ergin Orta Okulu, İngilizce öğretmeni Nermin Bacanlı, öğrencilerin eğitimdeki başarılarını artırmak için düzenlenen uygulamaderslerin başarıya katkısının çok büyük olduğunu söyledi.

Özel Ergin Orta Okulu İngilizce dersini uygulamalı işleyerek okul fuaye salonunda Pazar stantı kurup satışlarını İngilizce olarak gerçekleştirdi. Alışverişlerini de İngilizce olarak yapan öğrenciler uygulamalı eğitimin kendileri açısından oldukça verimli olduğunu ifade etti.

İngilizce öğretmeni Nermin Bacanlı, öğrencilerin derste başarısını artırmak adına zaman zaman uygulamalı çalışmalar düzenlediklerini belirtti. Bacanlı, "Bu defa sadece orta okul öğrencileri değil tüm okul bundan istifade etsin istedik. Öğrencilerimizle aldığımız ortak kararla bir pazar oluşturarak hem satışı hem de alışverişi İngilizce olarak gerçekleştirdik. İstediğimize de ulaşmış olduk." dedi.

Özel Ergin Okul Müdürü Oğuz Köker ise eğitimin önemine değindi. Köker, "Okul olarak her dalda eğitime önem veriyoruz. İngilizce dersi de önem verdiğimiz derslerimizden bir tanesi. Şu bir gerçek ki İngilizce bir dünya dili ve zaman zaman sokakta dahi olsa karşımıza çıkabiliyor. Biz okul olarak öğrencilerimizin bilgilerini yüzeysel olarak değil derinlemesine o dersi kavramalarına ileride karşılaşabileceklerine inandırarak derslerimize devam ediyoruz. Bu günde İngilizce öğretmenimiz çok güzel bir uygulama yaparak sadece ortaokul öğrencilerimiz değil bundan bütün okul istifade etti. İngilizce öğretmenimiz Nermin Bacanlı hocamıza teşekkür ediyorum, emeğine sağlık. Güzel bir uygulama olmuş. Öğrencilerimizin başarısı için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya gayret edeceğiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bacanlı: Uygulamalı ders beraberinde başarı getirir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER