Bakan Albayrak, komisyon üyelerinin gelmesini bekledi


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na toplantısına katılmak için gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, muhalefet üyeleri ile iktidar üyelerinin yerinde olması üzerine komisyondan ayrıldı. Çok az sayıdaki komisyon üyeleri ile tokalaştıktan sonra Albayrak, Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ile salondan ayrıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının özel bütçe, bütçe, kesin hesap ile Sayıştay raporu görüşülmeye başlanamadı. Gündemde saat 10.00'da toplanması gereken komisyonda başta muhalefet milletvekilleri olmak üzere çok az sayıda komisyon üyesinin bulunması üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, salondan ayrıldı. Bakan Albayrak, Başkan Bilgiç'e dönerek 'Dün gece geç bitti sanırım toplantınız, arkadaşlar gelememiş' demesi üzerine Bilgiç, 'Sayın Bakanım buyurun bir çay içelim, o sırada arkadaşlar da yerlerini alır' diye cevap verdi.

Komisyon Başkanı'nın odasına geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak burada komisyon üyelerin yerlerini almasını bekledi.

Toplantı 20 dakika gecikmeli başladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Albayrak, komisyon üyelerinin gelmesini bekledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER